VERKOOPVOORWAARDEN

Eigenaar van de website:
MOSAIC DECOR Sarl, Llok 3, Lot 10, Tanger Free Zone, Marokko.
T: 00212 5539393350 info@mosaicdecor.net

Facturatie en verzending
Onze marokkaanse tegels worden verzonden vanuit ons logistiek centrum in Sevilla (Spanje) en gefactureerd door Traditional Mosaic SL, C / Cuarteles 33, 5b, 29002 Malaga (Spanje) BTW: ESB93206050
T: 0034 952 060108 info@mosaicdelsur.com

Showroom Parijs - Frankrijk:
R.C.P. Sarl, 220 BdRaspail, 75014 Parijs T: +33 (0) 1 82 88 04 42.

Prijzen:
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en transport. Vraag een vrijblijvende gedetailleerde offerte aan.

Betaling:
50% aanbetaling bij de bestelling. Het restbedrag dient betaald te worden alvorens de tegels de fabriek verlaten, met uitzondering voor facturen minder dan 1000€ of stocktegels, in beide gevallen dient de volledige betaling op het moment van de bestelling betaald te worden.

Mosaic del Sur ® stelt een transporteur voor, maar het is mogelijk om zelf een andere te kiezen. In dat geval is het vervoer van de tegels vanuit ons magazijn in Sevilla de verantwoordelijkheid van de koper.
In het geval van incidenten bij de levering, gelieve dit onmiddellijk te melden en te documenteren met foto's.

Afmetingen, hoeveelheden:
Mosaic del Sur ® kan u adviseren bij uw project en bij de tegelaankoop, maar het aantal m2 vermeld op het bestelformulier is onder de volledige verantwoordelijkheid van de koper.

Koopovereenkomst:
U ontvangt een offerte met daarin opgenomen kleurenfoto's van de aangevraagde tegels, hoeveelheid, levering en financiële gegevens. Deze offerte dient geld took als verkoopcontract. Betaling betekent automatisch aanvaarding van het contract en de verkoopvoorwaarden.

Beperking van aansprakelijkheid:
Mosaic del Sur ® biedt meerdere instructies ivm installatie en advies ivm onderhoud van de tegels maar de verantwoordelijkheid is strikt beperkt tot de geleverde tegels, en niet aan hun installatie en de daaropvolgende behandeling van de tegels.