VERKOOPVOORWAARDEN

Eigenaar van de website:
MOSAIC DECOR Sarl, Llok 3, Lot 10, Tanger Free Zone, Marokko.
T: 00212 5539393350 info@mosaicdecor.net

Facturatie en verzending
Onze marokkaanse tegels worden verzonden vanuit ons logistiek centrum in Sevilla (Spanje) en gefactureerd door Traditional Mosaic SL, C / Cuarteles 33, 5b, 29002 Malaga (Spanje) BTW: ESB93206050
T: 0034 952 060108 info@mosaicdelsur.com

Showroom Parijs - Frankrijk:
R.C.P. Sarl, 220 BdRaspail, 75014 Parijs T: +33 (0) 1 82 88 04 42.

Prijzen:
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en transport. Vraag een vrijblijvende gedetailleerde offerte aan.

Betaling:
50% aanbetaling bij de bestelling. Het restbedrag dient betaald te worden alvorens de tegels de fabriek verlaten, met uitzondering voor facturen minder dan 1000€ of stocktegels, in beide gevallen dient de volledige betaling op het moment van de bestelling betaald te worden.

Transport en levering:
De tegels zijn verpakt in kartonnen dozen van ongeveer 11 kgs elk, geladen op een goed beschermde en afgedichte pallet. De pallet wordt gelost op straat of stoep, op een locatie toegankelijk voor een 3.5T vrachtwagen met een achterlaadklep en een manuele transpalet. De ontmanteling van de palet en de overdracht van de dozen naar de bouwplaats of op de bovenste verdiepingen bieden we niet aan.
Mosaic del Sur ® biedt transport aan met een internationaal logistiek bedrijf maar klanten mogen hun eigen transportbedrijf kiezen. In alle gevallen is het transport vanuit Sevilla de verantwoordelijkheid van de klant.
Bij de levering, in het geval van zichtbare schade aan het palet, de dozen of de tegels, gelieve ons te contacteren binnen de 48u met foto´s van de schade. Het recht op terugbetaling is van toepassing op de tegels en niet op de transportkosten.

Retourneren en terugbetalingen:
Alleen voor tegels uit onze voorraad, niet van toepassing op maatwerk tegels, geproduceerd volgens uw specificaties.
Het recht op terugbetaling is van toepassing op de kost van de tegels en niet op de transportkosten.
Aanvraag mogelijk binnen de 14 dagen na de ontvangst van de bestelling.
De verzendkosten van de retourzending naar ons magazijn in Sevilla (Spanje), zijn voor rekening van de klant.
Teruggestuurde tegels moeten zorgvuldig worden verpakt op een afgedichte palet - zoals ze werden geleverd – om zo mogelijke schade tijdens het transport te vermijden.
De terugbetaling zal worden uitgevoerd zodra de tegels zijn gecontroleerd. Retours accepteren we enkel voor ongebruikte goederen.
Wij verkopen handgemaakte, kwalitatief hoogstaande Zellige tegels, met hun typische variaties in tonaliteit, textuur, structuur. Dit zijn geen geldige redenen voor retours.

Mosaic del Sur ® stelt een transporteur voor, maar het is mogelijk om zelf een andere te kiezen. In dat geval is het vervoer van de tegels vanuit ons magazijn in Sevilla de verantwoordelijkheid van de koper.
In het geval van incidenten bij de levering, gelieve dit onmiddellijk te melden en te documenteren met foto's.

Afmetingen, hoeveelheden:
Mosaic del Sur ® kan u adviseren bij uw project en bij de tegelaankoop, maar het aantal m2 vermeld op het bestelformulier is onder de volledige verantwoordelijkheid van de koper.

Koopovereenkomst:
U ontvangt een offerte met daarin opgenomen kleurenfoto's van de aangevraagde tegels, hoeveelheid, levering en financiële gegevens. Deze offerte dient geld took als verkoopcontract. Betaling betekent automatisch aanvaarding van het contract en de verkoopvoorwaarden.

Beperking van aansprakelijkheid:
Mosaic del Sur ® biedt meerdere instructies ivm installatie en advies ivm onderhoud van de tegels maar de verantwoordelijkheid is strikt beperkt tot de geleverde tegels, en niet aan hun installatie en de daaropvolgende behandeling van de tegels.